Så här kan min dag se ut.

Hej Börjar ni känna att det är snart jul, jag börjar iallafall att andas ut. Det här är vad som har gjort att jag inte har haft samma tid för er.

Jag har hållit på att fylla den här vagnen med era beställningar. Dock måste jag bara berätta en annan sak för er. Jag och min man hoppar in i bilen, till historien hör att mannen min är jätteförkyld så vi bestämmer att han ska bara köra bilen och jag ska springa in och göra alla ärenden. Först åker vi för att köpa fler påsar för dom hade tagit slut, sen blev det en tur till posten. Efter det behövde jag handla lite mat, så jag springer in och handlar. När vi sen ska starta bilen vill den inte starta, batteriett är stendött. Kallt ute och vi har inte kört mycket med bilen. Dock har vi tur för bredvid oss står en stor svart bil och i den bilen sitter en snäll man. Jag ska precis till att knacka på dörren då han öppnar och frågar om vi har problem med batteriett. Sen har vi tur att det står ingen bil framför oss så han säger att jag ska gå ditt och ställa mig så ingen tar den platsen. Vi kopplar och det fungerar inte, vi försöker ett par gånger. Då säger jag kan det vara fel på våra laddningskabler, så den snälla mannen hämtar sina och vips så startar bilen. Jag blir så glad men nu är vi tvugna och köra runt och ladda batteriet. Så då bestämmer vi att vi tar ett ärende till, jag ska in och handla lite julgodis. Så leif får köra runt. Ja det var en historia ur ett helt vanligt liv, men jag tänkte att allt löser sig på något vis. Nu ska jag lägga lite pussel och sen sova. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *