En dag på skansens julmarknad och en tur på stan.

Hej nu är jag tillbaka och jag tror att det är bra med bloggen. Vad har hänt då. Ja i lördags tog vi en tur till skansens julmarknad. Så mycket folk men som tur är så är Skansen stor. Först gick vi runt och tittade på lite hus. Jag filmade och la ut på instastories. Sen hamnade vi på julmarknaden, ja vi köpte inget. Det var väldigt långa köer men vi fick lite saffransglögg med en lussebulle till.Jag tycker det är lite jobbigt att äta ute när det är kallt och du måste ha vantar på dig. Svårt att hålla i sakerna och det gick inte att fota. Vi hade tur att vi kunde stå nära brasan när vi åt en grillad tunnbröd med ost,valnötter och honung. Så gott. Leif tog något med kött. Trots att vi inte har några småbarn eller barnbarn så gick vi till lillskansen för att titta på marsvin. När barnen var små hade vi fyra marsvin i två omgångar. Så söta och fina djur men kom ihåg att du måste alltid köpa två eller flera. Jättestor bur och aktivera dom mycket annars är det synd om dem. Vi hade dom lösa ute i trädgården och dom var lösa i rummet. Vi byggde ett eget bo till dom för vi gillar inte se djur i en bur. Okej hur hamnade jag in på det här spåret, jag skulle ju prata om julmarknaden. Okej vi hade tur för Stockholms lucia skulle komma och sjunga på stora scenen. Vi såg när hon kom åkandets i kungens vagn och vi hörde luciasången men sen gick vi tillbaka för le kände sig lite förkyld och nu idag har han legat väldigt länge i sängen. Så förkyld. Vi gick tillbaka för spårvagnen var full. Stockholm är min stad, så vackert. Vi gjorde lite ärende inne i stan innan vi åkte hem. Här kommer lite bilder från dagen.

Det här var kul man kunde ta en bild. Du ställde dig framför skärmen och då kom kläderna fram, som ni ser så stod jag inte riktigt rätt. Men coolt var det. Leif blev bättre.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Här är jag frusen och trött men vi måste titta på nkjulfönster. Det är alltid lika magiskt. En fin jultradition. Tyvärr så tog jag bara en bild från ett fönster. Min mobil dog. Har problem med batteriett. 

Nu ska jag gå och ta hand om min man ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *