Min helg,shopping,loppis, skapa och smakat vin från 2018.

Hej och ursäkta att det har varit lite tyst här men har man en egen webbutik så kan jag säga att just nu är det tomtarnas julverkstad. Jag är så tacksam att ni tycker vi har bra saker. Okej vad hände i helgen. På fredagen bröt vi våra rutiner och struntade i att handla utan vi hamnade i soffan med köppizza och en dålig film. Kommer ej ihåg filmens namn men det handlade om två vuxna tvillingsöner som letade efter sin pappa. Däremot lördagen var vi superaktiva, först köpte vi lite julklappar och sen blev det lite mer vin och även lite mer cider. Den här helgen fick jag aldrig testat någon ny cider men de här köpte jag.

Inte bara cider.

Efter det så hamnade vi på en loppis och hör och häpna jag hittade tre fynd. Mycket ovanligt för att vara mig. Den här boxen ska jag ha te i.

Sen blev jag helt kär i den här väskan. Så cool.

Sen inte nog med detta fynd så hittade jag en beauty box. Typ en sån som min mamma hade fast hennes var röd och större. Jag kommer ihåg när jag var liten ville jag ha hennes väska. Så innan jag köper en Malene Birgerväska ska jag använda den här.

Efter loppis åkte vi och handlade mat och nu förstår jag varför vi handlar på fredagarna, så mycket folk. På söndagen höll vi oss hemma, vi behövde kratta och jag tyckte vi behövde en stjärna. Ja med lite god vilja så kan man väl kalla den för en stjärna.

Här har jag börjat, ni ska få se den när jag har fått en ljusslinga i den. Den är väldigt enkel, gör två trianglar och lägg den ovanpå och bind fast den med någon typ av snöre. 

Till middagen som var så god, ni ska få receptet vid ett annat inlägg för jag måste gå och packa igen. Det jag ville berätta är  att jag för första gången druckit ett vin från 2018 och som du måste dricka nu. Det håller inte så länge. Det var helt okej inte lika tungt som rödviner brukar vara. 

Nu ska jag packa lite mer och sen ska jag dricka en kopp te. Må så gott ? på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *