Min Black friday lista.

Hej på er Jaha ska ni handla i morgon, jag ska faktiskt titta på två julklappar men Jag kan inte skriva vad det är för något för jag vet att dom läser min blogg. Till mig själv vet jag inte, jag tittar nog runt lite på mina varumärken som jag gillar. Jag har alltid velat ha en väska och även en Beauty box från Malene Birger.

  Den här sjalen har också hamnat på min önskelista.

Sen har Veronica Virta fina saker som jag vill ha. Jag har en sån här tröja men min är svart. Den är så mysig och fin.

Sen har vi gant 

S

Nästa sak är Busnell
Cape of Sweden

En Skagen klocka, det finns en del andra snygga.

Ja listan blev lång men det som jag vill ha allra mest är en hund eller faktiskt två hundar. Ja jag jag lovade er ett matrecept men jag fastnade bland alla snygga kläder. Ni får få det vid ett annat inlägg. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *