Födelsedagsfika hos dottern min

Hej

I dag för 27 år sedan kom min lilla dotter till världen. Jag hade redan två pojkar så ni förstår min lycka när jag fick min kära dotter. Vi hade även precis köpt vårt hus och vi flyttade in efter julen. Två barn och med en nyfödd skulle vi packa och flytta. Ja allt gick bra och alla dessa år vi har haft tillsammans har jag varit så tacksam för att du kom till mig. Vi har skrattat,gråtit,bråkat och myst under alla dessa år. Så idag kändes det lite speciellt att komma hem till er och bli bjuden på födelsedagsfika. Min lilla flicka har blivit stor men för mig kommer du alltid att vara min söta, kloka och envisa flicka. Det blev inte så många bilder. Dock hade hon köpt min favorittårta. Den tar alltid jag på min födelsedag.  Ursäkta att bilderna blev så mörka. Ingen bra tid att ta foto.

Nästan hela familjen var där, vi saknade Hj men han skulle upp jättetidigt och flyga till Gotland. I morgon har jag stämt träff med vårt julförråd, jag har ju bestämt att det måste krympa så därför var det bra att jag köpte George jensens julpynt. I morgon ska ni få recept på något annat gott som jag lagade för några dagar sedan. Må så gott och ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *