Julhänge från George Jensen och ett trevligt event med Kristian luuk

Hej Gud va härligt det är att skratta och det har jag gjort väldigt mycket i kväll. Tack min kära dotter för att du ville hänga lite med din mamma och tack Frilans Finans för ett supertrevligt event. Hitta din grej med Kristian Luuk. Inte nog med trevlig underhållning så fick vi så goda vegetariska wraps, ja dom var så goda att man inte ville att maten skulle ta slut. Inte så vanligt med ett glass rött en tisdagskväll men det gick bra. Vad gick jag hem med, ja att man ska satsa på det som man är bra på. Det som man är bra på är oftast något man tycker är roligt att göra. Om du ska hitta någon att jobba med så leta efter din motsats. Våga och satsa, du lever bara en gång. Gå efter din magkänsla och lyssna inte på dom som trycker ner dig.

Jag åkte in lite tidigare för att köpa en julhänge till granen. Ja jag har hittat något nytt att samla. Varje jul ger George Jensen ut ett nytt julhänge och i år köpte jag en liten klocka.

Men nu kommer lite bilder från kvällens roligheter.

Två bloggare som försöker ta en bra selfie. Det blev inget bra men följ gärna byemilia.nu 
Den här bilden  blev bättre nu står vi inne på Oscarsteaterns  damtoalett.


Iallafall är det kul att hitta på saker och nu ska jag gå och prata med familjen. Ha en fin kväll ? på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *