En Google home mini och en ny cidertest.

Hej oj vad tiden går fort. Jag har hunnit med så mycket idag. Jag har fortsatt med städningen och det har blivit så bra. Jag behöver köpa två nya krukväxter. Har ingen aning vilka så jag får se när jag kommer till butiken. I dag pratade jag med en människa i telefonen som jag har haft mailkontakt med i flera år. Det var jättetrevligt att prata med honom och det var samtidigt lite kul för jag hade en helt annan bild av honom. Jag läste en artikel om honom och där var en bild på honom. Han såg inte ut som jag trodde. Jag trodde han skulle vara liten,mörkhårig och lite tjock. Inget stämde, dock sa han att dom skålarna han hade köpt av oss för tre år sedan var det bästa han hade i köket. Det tyckte han och hans fru. Kul att höra.

Nu till något helt annat, dags för lite cidertest.

Okej inget särskilt med den här cidern,  smakade som en äppelcider brukar göra. I morgon ska jag på ett event, så det får ni höra mer om.

Min äldsta son vann en sån här sak på jobbet och han är så snäll så vi ska få den. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad det gör. Så det berättar jag också mer om.

Tyvärr inte bästa bilden. Kan ta bättre bilder när vi får hem den. Nej nu ska jag bara skriva ett mail och sen tar jag en kopp te. Må så gott ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *