I dag känner jag mig duktig. Ny mysdress och rensat ett skräprum.

Hej I dag känner jag mig duktig, för det första har jag äntligen köpt nya myskläder. Jag köpte ett velourset från Cubus. Färgen blev vinröd. Så nu ska det mysas med stil. 

Sen har vi hela dagen rensat i ett rum som vi har slängt in en massa skräp. Det är en så härlig känsla att få lov att slänga en massa bokföringspapper, både privata och företagets papper. Ja nu fick jag en massa tomma pärmar som jag kan fylla med nya papper. Känns som ett ekorrhjul. 

Här börjar jag se golvet igen, alltså är jag snart färdig. Så skönt att kunna bocka av på sin göralista och nu ska jag sätta mig och vila lite för det ska man faktiskt göra på en söndag. Må så gott mina fina vänner. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *