Tips till er som vill handla på rea.

Hej vill bara titta in en liten snabbis. Har en liten fråga till er, vilken regnjacka ska jag ta. 

Här står min yngsta son modell.

Jag har så svårt för att bestämma mig. Ni som bor i Stockholm kan hitta stutterheim regnjackor i pkhuset. Dom säljer ut dom för halva priset, så det är ett fynd. Ville bara titta in och tipsa er.

I dag har vi gjort en del ärende, först åkte vi till mos och där hittade leif en jacka som han har velat ha väldigt länge. Sen gick vi runt och tittade lite men vi köpte inget mer. Efter det åkte vi ut till en outlett som ligger vid gärdet, en butik  som sålde varor från Oscar och clothilde. Öregrundsgatan 3  Stockholm. Det är alltid nya märke där men just nu var det saker från Oscar och clothilde. 

Där hittade vi fem snygga kuddfodral, så nu måste vi bara hitta några bra kuddar.

Sen sprang vi runt i stan och tittade på lite andra saker. Trötta och nöjda åkte vi hem och lagade god middag. Nu ska vi lyckas komma överens om vilken film vi ska se. Önska oss lycka till. Ha en mysig lördagskväll. ?på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *