Adventskalender och tråkig familj.

Hej Jag läste en sak en bloggare hade skrivit att hon tyckte det var jobbigt att fixa julkalender till sina två små barn. Då kom jag att tänka på att vi satt alltid sista november och drack glögg och packade in små paket till fyra barn. Det blev 96 st paket. När dom var små blev det småsaker och när dom blev äldre blev det godis. Det sjukaste var att vi höll på till dom slutade nian. Jag kommer även ihåg att decembermånad hade vi aldrig problem att få upp dom på morgonen. Vi hade faktiskt många mysiga traditioner. Ska bli kul att se om mina barn kommer föra det vidare, jag tror inte det för dom är inga jul eller födelsedagsmänniskor. Jag är den ända i familjen som gillar att fylla år och älskar julen men jag har börjat att tappa det. Min man gillar också julen men inte lika mycket som jag gör.Lever man med en familj som man måste nästan tvinga att fira, ja då tröttnar man. Ja nu blev det lite deppigt men det är så jag känner. Har man blivit besviken, ja det sitter kvar. 

Den här köpte jag i Danmark och det gick ganska så snabbt för mig att sy den. Den har hängt med i ca 28 år och i år tror jag att den inte kommer komma fram. Den får komma fram när det kommer nya småbarn. 

Nu vill jag önska er en fin fredagskväll ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *