Tv-kändis,tekalender och årets blossa glögg.

Hej vet inte om ni följer mig på Insta för isåfall vet ni det här redan men iallafall igår kväll hände något väldigt konstigt. När vi sitter och tittar på aktuellt ser vi ett gammalt inlägg från valet 2006. Det var det året som moderaterna vann och vår äldsta son var med i MUF. Så när vi sitter där i godan ro dyker han upp där med en firarcigarr i handen. Ja det var lite roligt.

En annan sak som var lite roligt är att man förstår att man  har vuxna barn för att dom kommer hem själv med en tekalender.

Inte nog med det så kommer han också hem med en flaska glögg. Jag måste köpa en egen för han sparar också på flaskorna. 

Har ni köpt årets glögg och någon adventskalender? Nej nu ska jag dricka en kopp te och mysa ner mig i soffan och sy lite på min tomte. Ha en fin kväll. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *