Förkylning och ljus från kähler

Hej ja jag kom ej ut, den här förkylningen vill ej släppa sitt grep om mig. Jag ser att alla bara längtar till att sätta upp julsaker. Jag är inte riktigt där i nu, för mig går startskottet 1 december. Dock i år har jag tänkt att inte ha framme så mycket som jag brukar. Jag ska även inte baka lika mycket. Nu är jag tuff men sen kommer jag väl att förvandlas till julmonstret nummer ett. Jag har dock tänkt att nästa vecka börja rensa i julpyntet. Så det gäller att rensa ordentligt. Jag har köpt två fina hus som lyser så fint. Dom här kommer jag att ta fram varje höst och jag ska även försöka köpa flera hus. Det ska bli en stor stad. 

Om ni undrar så är det kähler hus och dom här köpte jag på cervera. 

Ha nu en fin kväll ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *