Farsdag ,ny smak på tårta och välja en väska

Hej Jag bloggade inget igår, men det händer inte så mycket när man är sjuk. Ja vi missade operan men vi har en möjlighet att gå imorgon men vi vet inte om vi orkar. Vi hostar och är fortfarande snuviga.I morgon  hade jag faktiskt tänkt att jag skulle gå och handla, jag har inte varit ute på en vecka och jag saknar att komma ut. Vi hade iallafall så mysigt igår. Vi satt och jobbade lite med momsredovisningen och plötsligt kommer dottern in på kontoret och har köpt lite fika till sin kära pappa. Så det blev en mysig fikastund. Tyvärr tog jag inga bilder. Sen kom äldsta sonen och hans flickvän hem med present och mer fika från alla barnen. Han fick sin efterlängtade regnrock från stutterheim.  Så snygg, jag vill också ha en sån.  Han fick en blå. Därefter ringde sonen som tyvärr inte kunde komma hem. 

Dom bjöd på en tobleronetårta som jag aldrig har smakat. Jag började med att ta en liten bit men den var så god att jag var tvungen att ta en bit till. Har ingen fin bild från fikat, bara en tråkig bild på kartongen. Jag kan säga er att den här hade jag aldrig köpt själv. Tur att jag fick smaka den. Vad har jag lärt mig av detta, jo att inte ha förutfattade meningar utan testa allt och sen kan du tycka.

Okej nu ska ni få hjälpa mig att välja en eller två väskor. Jag har hittat dom här på  zalando. Jag vill ha en liten väska.

Ja ni ser att jag har en del som jag gillar.  Nej nu ska jag ha en kopp te och sen gå och lägga mig. I dag gick jag en halvtimme på löpbandet men jag gick väldigt sakta. Skönt att komma igång igen, jag behöver min motion. Har känt att jag har haft lite ont i mitt ben. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *