Livet kan vara så grymt mina tankar går till familjen i Falkenberg

Hej Hörde precis på tv om att dom har hittat pojken från Falkenberg. Gud så hemskt. Varför behövde det sluta såhär. Mina tankar går till familjen. 

Ja det känns svårt att skriva om något annat, jag känner inte familjen men jag är själv föräldrar och jag skulle bli helt galen om det hände mina barn något. Dom är förståss halvvuxna men för mig kommer dom alltid vara mina små barn. Vet inte om det ändras när dom själva får barn och jag blir farmor och mormor. Jag har faktiskt läst en bok som heter sluta älta och grubbla .

Väldigt intressant att läsa och jag tror faktiskt att jag har börjat grubbla mindre. Ska saker hända, ja då får det hända. Jag kan ändå inte göra något åt det. Livet består av att man måste välja si eller så men jag tror att det är viktigt att när man har tagit sitt beslut så håller man inte på och ältar om att jag gjorde fel eller att det skulle blivit bättre om jag gjorde så. Gjort är gjort. Jag har faktiskt alltid haft den filosofin för mig själv att var det mening att jag skulle få jobbet så hade jag fått det. Så när jag inte fick som jag ville kunde jag alltid säga att det var någon mening med att jag inte fick det. Detta tankesätt har klarat mig många gånger från att inte bryta ihop. Nej nu väljer jag att sluta prata med er och istället läsa en tidning i sängen  och samtidigt lyssna på regnet. Så mysigt

Så godnatt mina vänner ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *