Har tråkigt och fredagens cidertest.

Hej från sjukstugan, hur mår ni där ute. Jag hoppas att ni mår bra. Ja här rullar det på, jag lyckades bli klar med jobbet och sen har jag inte gjort något vettigt. Jag syr och vilar mig och nu vill jag göra annat.Det är inte kul att tappa sina rutiner, jag har inte gått mina 10 000 steg. Jag har inte läst i boken men jag har bläddrat i sköna hem. Jag tycker det är kul att läsa historier om hur människorna har byggt upp sina hem. Alla människor bär på sin lilla ryggsäck och på tal om ryggsäck så ska jag beställa en ny liten handväska. Jag har tittat i butiker men inte hittat någon väska som har övertygat mig om att bli min. Så nu har jag tittat lite ute på nätet och hittat ett par kandidater. Vid ett senare tillfälle kan jag visa er väskorna. Jag behöver nämligen rada upp dom bredvid varandra för att se vilken som är bäst. Ni får mer info. Ja nu är det snart helg och jag kom precis på att ni inte har fått någon info om fredagens cidertest, så här kommer den.

Ingen höjdare om jag själv får säga, den var för sött. Ny test i morgon. Nej nu ska vi se ett avsnitt vår tid är nu. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *