Snäcka och julbordsplanering.

Hej på er 

Ja jag mår fortfarande så där. Är lite piggare men håller fortfarande på att snyta ut hjärnan. Ja ja nu pratar vi om något annat. I dag har vi faktiskt diskuterat om vi ska gå ut och äta julmiddag. Jag skulle gärna gå och äta ett vegetariskt julbord men resten av familjen vill gå på ett vanligt så då får det bli så. Jag äter fisk, det större problemet är om vi hittar något ställe och en tid som passar alla.  Vi kommer ju bli 9 personer. Har ni några tips så tar jag gärna emot. Det måste vara i Stockholmsområdet.  Ja tanken är att till helgen ska  vi gå och lyssna på en opera föreställning, men vi får se hur vi mår. Jag såg precis något så gulligt på fb, det var en person som hade en liten snäcka i sin hand. Den låg där och badade under rinnande vatten. Så borde alla djur få ha det. Alla djur är viktiga. Till något helt annat så hemskt det är med den lilla pojken som har försvunnit. Stackars föräldrar. Vi får hoppas att dom hittar honom. Jag har tänkt många gånger att jag ska gå med missing people och hjälpa till när dom letar efter någon. Nej nu är det dags att dricka femtionde koppen te, ja det känns så iallafall. 

?på er och kom ihåg att ni är bra precis som ni är. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *