Förkyld och världens enklaste efterrätt.

Hej här kommer en hälsning från en så förkyld person. Alltså nuförtiden när jag blir förkyld så blir jag riktigt förkyld. Det sitter även i längre i kroppen, jag tror att det har med min astma att göra. Jag ska faktiskt testa en ny medecin och sen så funderar jag starkt på att gå och vaccinera mig. mot influensan. Dock kan jag inte göra det nu när jag är sjuk så jag får vänta. Så nu vet ni varför jag inte har bloggat. Jag kan ge er ett tips på en superenkel efterrätt som var så bra att bjuda på i lördags. Alla gillade den. Köp en påse croissanter från picard. Du kan även hitta dom i Ica butiker. In i ugnen och när dom är färdiga så gör du ett snitt och fyller dom med godsaker.

Som ni kanske förstår så tar vi och fortsätter med mindfullnes dagboken när jag mår bättre. ?på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *