Operakväll och en ny mindfullnesuppgift.

Hej där ute mår ni bra. I dag har jag känt mig lite seg men nu blev jag lite gladare när jag får prata med er. Inget särskilt har hänt i dag så jag går raskt tillbaka till gårdagen. Jag skulle åka till Hornstull, ja det kan jag säga er att jag sprang runt som en yr höna för att hitta röda linjen. Jag hittade bara den blå linjen men efter ett tag så plötsligt dök den  röda linjen upp. Sen hittade jag även min man där så då åkte vi till bio rio. Så mysig bio och som tur var så fanns det en bistro så vi kunde äta något innan föreställningen. Ja vad kan man säga om föreställningen , helt fantastiskt. Hur kan dom sjunga och agera på samma gång. Den här gången var det en cowboyhistorie. Så spännande. Här kommer lite bilder från kvällen.

Det var väldigt gott och lite kul att dom bara hade  vegetarisk mat. Stort plus.

Mysig restaurang och efter ett tag var det smockfullt.
Coolt med gamla biobiljetter.
Där fanns även en gammal filmkamera
Det är kul i pauserna för då får du se vad som händer bakom scenen
Som sagt en väldigt cool historia

Okej nu ska ni få morgondagens uppgift men först så lovade jag att ni skulle få se hur jag gjorde mina uppgifter

Här kommer torsdagens uppgift. Glöm inte att ta djupa andetag så ni kommer ner i varv. Lycka till ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *