Ny kunskap och nu sätter vi igång med första uppgiften i kreativa Dagboken.

Hej nu har äntligen dagen kommit då vi kör i gång vår mindfulness dagbok men först måste jag berätta något annat för er. Jag har ibland undrat varför vi alltid en viss tid får besök av en stor spindel i huset. Det händer varje år och ungefär alltid när det regnar, så jag tänkte att det har säkert med att dom inte vill blöta ner sina ben. Ack så fel jag hade, nej dom är på jakt efter en ny partner. Jag läste om det i en tidning. Jag har en annan sak att berätta om insekter men jag får ta det i ett annat inlägg. Måste själv läsa mer om det innan jag berättar för er. Okej idag gick fotograferingen bättre men jag är långt ifrån klar. 

Uppgift 1.

Ja jag kommer att göra den här uppgiften i morgon/tisdag Om du inte har boken så ta fram en anteckningsbok. Du som har boken slå upp sidan 66. Först börjar du med att ta 10 st djupa andetag sen ska du sitta och rita som om du vore fem år igen. Lycka till och visa gärna vad du har gjort.

I morgon ska jag på opera så jag får se om jag hinner blogga. Nu ska det bli gott med en kopp te. ?på er. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *