Funnelcakerecept,ny god glassort och en lugn helg.

Hej Jag kan inte sluta att äta funnel cake. Så goda ni måste göra dom. Jag har även smakat en ny glass som jag aldrig har ätit. Den var så god, smak av äpple och kanel. Jag kan säga er att det smakade nästan som äppelkaka. Vill du så kan du se filmen hur jag gör dom, gå in på min insta stories.  Ja det är vad jag gjort denna helgen. Ätit och gått promenader. En lugn och skön helg. Ja jag har fotat en del men det är bara att slänga i papperskorgen för dom blev inte bra. Nya tag imorgon och imorgon startar vi mindfullnes, har ni köpt boken. Jag längtar till vi ska börja och jag har redan bestämt mig för första uppdraget. Okej hoppas att ni har haft en bra helg. Då kommer receptet och jag kan säga till er att det kommer från @fredriksfika

Så här gör du. Ta en skål och häll i 4,5 dl vetemjöl,2msk socker,1tsk bakpulver,2tsk vaniljsocker och 0,5 tsk salt. Rör om och sen 2 ägg och 3,5 dl mjölk. Rör om. Hetta upp olja 180 grader i en stekpanna. Häll smeten i en tratt, håll för lite med ett finger så strålen blir så tunn som möjligt. Sen är det bara att ringla smeten runt och lite krokigt. Du får ca 8 st kakor. Fritera en minut och sen vänder du och friterar i en minut till. Ta upp kakan och lägg den på hushållspapper och strö över lite florsocker. Sen kan du servera med socker,kanel, sylt eller glass. Vi fick ett par över men dom är verkligen så goda att äta kalla. Nu har vi beställt en massa saker från  Newport och jag tror inte att vi är ensamma om det. Många bloggar och reklam har man ju sett.  Tips till er dom har superrabatt fram till 24.00 ? på er mina fina följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *