Cidertest och lite tankar om sociala kanaler.

Hej

Jag har ju glömt att visa er den sista cidern som jag smakade och nu har jag även köpt ett nytt gäng att testa. Dom här köpte jag första gången. Jag tror faktiskt att jag kommer fortsätta att köpa alla förutom den som jag provade i fredags.

Den var sådär god. 

Nu har jag köpt ett nytt gäng.

Min nya lilla testgrupp.

Jag har tänkt lite på en sak som jag läste, om hur många är stressad av alla sociala medier. Att man alltid måste ha ett perfekt liv. Sånt finns inte och tur är det. Ett hem ska man leva i, det får inte bli någon utställningslokal. Du ska köpa för att du själv vill ha det och inte bara för andra har det. Sen blir man påverkad och det är jag den första på att skriva under. I går började vi titta på serien vår tid nu och i första avsnittet äter dom rårakor och vad tror ni att vi åt till middag. Ja rårakor, ni ska faktiskt få receptet en annan gång för det var så gott. Jag tycker det är roligare att följa bloggare som är ärliga och tar bilden rakt upp och ner,  precis som jag gör. Jag försöker att bli inspirerad av andra och att bidra med något tillbaka som jag hittar eller kan. Det ska vara roligt att blogga och Insta, annars får det vara. Lär dig att njuta av ditt liv och se dom andra som inspirationskanaler och inget annat. För alla har smuts bakom dörren. Jag läste någonstans kommer inte ihåg var och det var förståss inte så konstigt när det gäller mig att man ska tänka på att alla människor går på toaletten. Dom är precis som du. Känner du dig stressad av sociala medier så ta en paus, lägg din energi på något annat.Nu ska jag göra något som är avkoppling för mig.  Nu ska jag brodera lite på min Samlartomte. Varje år vid den här tiden syr jag en Samlartomte. Jag syr tomten på en löpare som jag plockar fram till 1 december. Från början är det tänkt att det ska vara en tavla men jag har ändrat på det. Ni får se när den är klar. Så ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *