Få hjälp med att hitta rätt concealer.

Hej 

I dag åkte baskern på, fy vad kallt och regnigt det va. Jag glömde så klart att ta handskar på mig. Jag har faktiskt beställt hem lite hudvårdsprodukter och i den beställningen finns en typ av handmask. Hoppas att det blir bra för jag har så torra händer. Det märktes så tydligt när jag var på kicks och skulle titta efter vilken concealer jag skulle ha, så smörjde hon olika prover på handryggen och då såg man så torr jag var. Dags att smörja, smörja och smörja. Jag tror att jag hittade min concealer. Den här tyckte hon att jag skulle ha, jag fick även höra att jag drog åt det kalla hållet och skulle ha rosa toner. Okej vi får ta ett inlägg om skönhetsvård.

Nu är vi klara med Happy Valley så nu ska vi hitta en ny serie. Mysigt att titta på serier. Okej jag tror att jag har en förkylning på gång för jag skulle kunna gå och  lägga mig att sova . Så ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *