Häng med på mindfulness.

Hej på er och jag hoppas att ni har haft en bra måndag. Nu ska jag berätta för er om en idé som jag har. Ni vet att jag gillar mindfulness och tyvärr så slarvar jag med att leva efter det. Så av en slump såg jag den här boken och då tänkte jag på en gång på er. Den här resan skulle vi kunna göra tillsammans. Två alternativ, ni går ut och köper boken och berättar vilken övning ni har gjort. Den här boken kan jag faktiskt inte ta i ordning för ibland styr årstiderna. Till exempel om jag ska titta på någon insekt och vi är mitt i vintern, ja ni förstår vad jag menar. Det andra alternativet är att jag kommer varje dag ge er en uppgift ur boken som ni ska göra. Sen skulle jag bli glad om ni lämnar en kommentar eller visar en bild på vad ni gjort. Tanken är att Vi ska hjälpa varandra och även få lite stöd/press på  att det blir gjort. Jag tänkte börja på måndag för att ni ska kunna få tid att tänka om ni vill vara med eller köpa boken . Hoppas att jag får med mig någon på den här resan. Jag tycker att det ska bli så kul. Jag kommer även lägga upp på Insta. Så häng med på en inre resa. Boken var inte så dyr, kommer tyvärr inte ihåg vad jag betalade.

Så fin bok. 

Nu ska jag gå och dricka en kopp te ? på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *