Söndag,recept på morotssoppa

Hej I dag har det inte hänt något särskilt och middagen var inget särskilt, så då tänkte jag att ni ska få receptet på den goda morotssoppan som jag lagade för några dagar sedan. Ja ni ser att jag inte glömmer vad jag lovat er. Jag försöker iallafall 

Ni får inte bli arga om jag upprepar mig för ibland glömmer jag vad jag har skrivit om i äldre inlägg. Okej här kommer receptet.

  • 4 morötter
  • 400 g krossade tomater
  • 3 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk ginger paste
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk honung
  • salt

Skala och skiva morötterna. Lägg alla ingredienser i en stor gryta.Koka upp soppan och låt den småkoka i ca 7-8 minuter. Mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka av med salt.Till garnering: Garnera med chili flakes och koriander och servera direkt.

.Jag har tyvärr ingen bild på soppan 

Ibland kan enkel mat vara så bra. Hoppas att ni gillar den Nu ska jag titta på  Netflix. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *