Loppis,opera,Peder Lamm och ett glas rött.

Hej I dag blev min dag helt annorlunda. Jag visste att jag skulle gå och se 

på kvällen. Samma sak där en fantastisk föreställning. Vilket skådespeleri, man kunde känna så starka känslor så som hat, kärlek och falskhet. Historien är tagen ur bibelns historia, en väldigt grym historia. Som vanligt var det en liten matpaus.

Okej så blev kvällen men hur blev dagen. Ja Lu frågade mig om jag ville följa med på loppis och jag tänkte varför inte. Le var iväg på en jobbgrej. På loppisen hittade jag inget men Lu hittade en helt ny svensk militärtrenchcoat som satt som den var skräddarsydd. Vilket fynd har tyvärr ingen bild på den men sen hände något otroligt. Ni vet att jag var i city med min dotter och där letade jag efter några ljushus från kähler. Jag hittade inget men nu gick jag och Lu till ett annat cervera och där hittar jag två ljus och det bästa var att dom var på rea. Så gå ditt och fynda. Sen ville Lu gå till myrorna och där hittade han en bok och lite vaser till ekollonen. Det är så kul för det händer saker. Jag köpte också en vas. Sen råkade vi hamna i antikrundan, nja inte den antikrundan men något liknande. 

Ursäkta kvaliteten på bilden men vilken talare Peder Lamm är. Riktigt spännande att lyssna på.

Ni ska få se dom tända sen, vilket ljus det blir. 

Nu ska jag fortsätta att njuta kvällen med ett glas rött. ?på er och ha en fortsatt mysig kväll. Var här och nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *