Ni måste laga den här fiskrätten. Så gooood !

Hej

Ja idag har jag varit populär. Min kära dotter ringde och det som var lite roligt var att jag tänkte att det är synd att min dotter aldrig hör av sig. Sen strax efter det ringde min son Hj och han däremot är duktig på att ringa. Som sagt alltid roligt att höra hur dom mår. Okej hör och häpna nu ska jag ge er världens godaste fiskrecept. Ni måste bara laga det.

Ni behöver 

  • 640 g sej eller en annan fisk. Jag tog torsk.
  • 1 knippe grön sparris
  • 300 g kokt potatis
  • 1 dl sockerärtor delade
  • 1 knippe salladslök i 3 cm stavar
  • 2 msk finhackade  Soltorkade tomater Classico med Balsamvinäger
  • 2 msk rödlök finhackad
  • 2 msk basilika fint strimlad
  • 1 vitlöksklyfta skivad
  • 2 msk Zeta Balsamvinäger Sigillo Blu. 

Så här gör du  

Baka fisken i ugnen med salt, peppar och lite olivolja på 150 grader i ca 7 minuter. Jag tog längre tid men det bestämmer du själv. 

Koka upp ½ liter vatten i en kastrull med lite salt.

Skär av nedre delen på sparrisen och skala om skalet är grovt.

Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och låt koka i ca 2 minuter och lägg ner resten av grönsakerna och tag kastrullen från plattan.

Blanda ihop ingredienserna till vinägretten.

Servera fisken ovanpå en bädd av grönsaker och ringla vinägretten ovanpå.

Alltså det var så gott så på lördag tror jag att jag ska bjuda ungdomarna på det här och till efterrätt ska jag göra pizza med hallon och vit choklad. Jag måste bara göra pizzadegen glutenfri. Oj ser nu vad repig vår svarta tallrik är. Ångrar att jag köpte svarta tallrikar. Är sugen på att köpa ny servis, vet bara inte vilken. Den här servisen har en del år på nacken. Okej nu ska jag sätta mig att skriva ett mail till en annan bloggare. Hon la upp en film som jag måste kommentera. Det handlar om barn,graviditet och förlossningsrädsla. Barn är ju det bästa man kan få, så att man är rädd ska inte få stoppa en för att skaffa barn. Ja det här skulle jag kunna skriva en hel bok om men jag ska inte trötta ut er. Kom ihåg att alla är rädda för något, det viktigaste är att man försöker möta sina rädslor och inte undviker dom. Må så gott ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *