Andra försöket med ekollon.

Hej nu har jag börjat med boken och det kommer ta tid att läsa den. Texten är så liten men jag fixar det.Kan inte säga något om handlingen för jag har precis börjat. Till något helt annat, har ni också fastnat med det här att försöka att få ett ekollon att växa.  Jag fick med mig några från Grekland och sen har jag plockat här hemma. Jag gjorde ett försök förra året men dom lyckades jag dränka. Så nu tänkte jag testa en ny variant. 

Du tar en liten skål, jag tog några äggkoppar 
Sen tar du lite hushållspapper och lägger i. Häll på lite vatten. Pappret ska bli fuktigt
Ta lite smågrus och lägg ovanpå pappret 
Sen lägger du ner ekollonet. 
Sen har jag ställt dom i köksfönstret.

Ja vi får se om jag lyckas bättre den här gången och nu kom Lu hem med en näve full av ekollon som han har hittat på hemvägen. Hans flickvän har lyckats så jag får fråga henne när hon kommer till helgen. Dom stackarna har ett distansförhållande. Ni får gärna berätta för mig om ni har lyckats att få dom att växa. Nej dags för lite te, känner mig lite frusen. ?på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *