Ny bok och en ny blomma.

I dag var jag och lämnade min bok på biblioteket och jag lånade hem en ny helt okänd bok. Längtar till jag får hoppa in i en ny värld , men det får bli imorgon. Till min gårunda. Jag ställde även mig i kö till en bok av Olle Wadström. Sluta älta och grubbla. Har ni läst den, jag fick tips från någon jag känner. 

Titta jag köpte en ny blomma, så nu får jag se om jag klarar av att hålla den levande. Jag har faktiskt blivit bättre på det och därför tycker jag det är roligare med blommor. Allting blir roligare när man får något positivt tillbaka. Jag såg en annan växt som var lite cool men den får jag ta en annan dag. Det var svårt att bära hem allt. Dock såg jag den här coola.

Blommor och växter är fantastiska, se på färgerna och mönstret. Naturen är grym. Jag hade tänkt att ni skulle få fiskreceptet men jag måste fixa lite bilder på några julkulor som ska in i butiken. Ja snart är det jul. Jag älskar julen men i år så vet jag inte hur det blir med julen. Jobba lite och sen dricka en kopp med vanilj och karamell. Jag tycker måndagar är jobbiga när det gäller att äta sött. Nu har man ju ätit gott hela helgen och nu ska man hålla igen. Magen skriker efter sött, det var därför som jag köpte te med söt smak.  ? på er.

2 svar på ”Ny bok och en ny blomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *