Tips på en billig och god efterrätt.

Hej på er

Hoppas att allt är bra med er, med mig knallar det och går. I morgon ska jag ägna hela dagen till mitt nya projekt. Jag ska samla ihop fotomaterial,renskriva text,skriva på engelska, hitta på namn och hitta olika marknadsföringskanaler och sen nästa vecka ska jag lansera det. Okej det var om morgondagen men  vad har hänt idag. Ja i två veckors tid har jag sagt att jag ska gå in mina skor annars kommer jag få sån skoskav. Så i dag gjorde jag detta.

Det var helt okej att traska runt med dom på fötterna.

Sen började jag med helgbrödet, det är en surdegslimpa som ska stå 2 dygn innan du kan börja baka. Jag älskar andra bloggare, jag får alltid en massa sprickor i min deg men då var det en bloggare som tipsade mig om att man ska runddriva sin deg. Ja jag kan säga er att det gör inte jag med min deg och jag kan även säga till er att jag står som en tom fågelholk. Har ingen aning vad det betyder. Ska googla fram det, jag återkommer när jag vet mer.

Ja torsdag i dag och då blir det soppa här hemma, men idag var det ingen märkvärdig soppa så den får ni ej receptet på. Vill bara ge er mumsiga recept. Jag brukar alltid ha någon typ av efterrätt när vi äter soppa och i dag tänkte jag ha chokladpudding till min man och äldsta sonen och jag och yngsta sonen hatar chokladpudding så vi brukar ta ostkaka. I affären hittar jag den här och alla mina planer hamnar i papperskorgen.

Inte helt fel. Om du inte har tid att göra en egen så funkar den med lite fler hallon och kanske något kex till. Helt okej för 18kr.

Snart dags för kvällens kopp te. Må så gott ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *