Kul att fika själv.

Hej vill bara titta in en liten snabbis. Har ni en fin fredagskväll. Jag har haft en bra dag. Först ett viktigt möte sen gick jag till Balders och köpte en kopp te och min favorittårta. Alltså inte en hel tårta utan en tårtbit. Det var kul för hon frågade mig om jag ville ha en stor kopp och jag sa ja det vill jag. Först tänkte jag att va bra att man inte får en vanlig kaffekopp. Jag gillar inte det, dricker man te ska man ha en bra temugg. När hon kommer ut med koppen tänkte jag ska jag bada i den och sen höll jag på att dö när hon säger att det är bara att säga till om jag vill ha en kopp till. Ska hon dränka mig. Sen hade dom hemmalagad tesorter och först kunde jag inte hitta tesilarna så jag frågar tjejen som jobbar där. Gissa var dom var, jo rätt framför mig i en låda med påsar. Dom tänkte säkert kommer hon från landet. Jag hittade en mysig plats och satt där och mumsade och jobbade. 

Jag brukar inte fika själv men det var faktiskt mysigt och det kommer jag att göra fler gånger. Jag var där strax efter lunch så där var mest en massa gulliga pensionärer. Där satt två tanter som var 85 år och dom drack vin och mumsade på mat. Så där vill jag också ha det när jag är 85år. Nu ska jag mumsa på lite äppelkaka som le har gjort och sen ska vi titta på serien Marcella. Så bra. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *