Äta kanelbullar.

Hej

Ja det är väl ingen som har missat att idag är det kanelbullensdag. Så när jag hade varit ute på en promenad och sen gick in för att handla till dagens soppa. Brukar ni äta soppa på torsdagar, vi gör det nästan alltid. I dag åt vi en morotssoppa, ja ni kommer få receptet men först ska ni få receptet på den goda fisken. Okej tillbaka till affären, där hade dom lagt upp en hel hög med kanelbullar och när jag har gått halva vägen kommer jag på varför fotade jag inte kanelbullarna det hade blivit fint. Dock var dom varma när jag la dom i påsen, så Ja ni förstår hur goda dom var med rosa pärlsocker på. Det bästa var att sen kom Bi också hem med ett gäng kanelbullar. Då har vi bidragit till rosa bandet. Ja så det blev en hel del bullätande. I vanliga fall så är det min man som väljer kanelbulle när vi ska fika. Jag är mer för bakelser. 

Ja nu ska jag fortsätta att jobba med mitt projekt. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *