Nu har jag köpt två blusar som inte är riktigt min vanliga stil men jag gillar dom.

Hej

Nu hamnade jag i soffan och det var härligt. Efter vi hade ätit åkte vi till centrum för Jag hade under dagen varit i centrum och sett en del snygga kläder. Faktiskt är stilen på kläderna  väldigt ovanliga för mig men jag gillade dom. När jag provar så säger en tjej som jobbar i butiken att i kväll blir det 20 % rabatt på allt. Så då åker vi och handlar på kvällen och vi behöver även mer chocklad. Men måste bara berätta att när vi var inne hos skomakaren, han säljer även skor som le och Lu ville titta på. Vet ni vad han hade där en yorkshireterriervalp,sju månader. Jag dog sötdöden och dom hade döpt han till Rambo. Okej nu ska jag visa er vad jag provade.

Den här klänningen älskar jag, tyvärr var den lite kort. Så jag måste fundera lite.

Den var så skön att ha på sig men jag väntar ändå lite med den.

Det slutade med att jag gick hem med två skjortor och ett hårband.  Dom är väldigt snygga på.  I dag har jag bakat Fröknäcke och gjort en så god soppa. Så ni får receptet en annan dag. I morgon kommer jag lägga upp en film på Insta och där visar jag vad som finns i påsen. Må så gott ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *