Lite tankar om att blogga och finns det en hund runt hörnan

Hej

Hoppas att ni gillar min blogg, jag gillar iallafall att skriva till er. Det är ganska sjukt jag känner er inte men jag vet att när det händer något så längtar jag efter att få dela med mig till er. Ni har blivit mina osynliga vänner. Ni ska veta att det inte alltid så lätt att veta vad man ska skriva. Om Vissa dagar händer det massa saker och vissa dagar är livet ganska så dött men så är livet. Det går upp och ner,men  man får inte fastna när det går ner. Livet har sina överraskningar. Jag har ju länge velat skaffa en ny hund men min man har inte varit lika pigg på det. Vi har ju haft två hundar tillsammans vid olika tillfällen. Jag tycker det är viktigt att lyssna och kompromissa med varandra men med det här var det svårt. Min man är världens bästa djurvän och älskar hundar men han älskar också att resa. Jag försökte förklara att vi har fyra barn och vänner som kan hjälpa oss. Vi kan även ta med oss hundarna. Varje gång jag tänker på att vi kanske skaffar hund får jag en sån varm lyckokänsla. Nu under vår semester hände något väldigt speciellt, vi träffade världens sötaste och sällskapligaste hund. Den följde med oss när vi gick och den satt vid vårt bord när vi åt. Alla turister älskade den och vi ville ta hunden med oss hem. Dock så hade den halsband och den rymde hemifrån för den älskade att lufsa runt och få mat av alla turister. Det bästa med hunden var att den gjorde så min man upptäckte att han faktiskt också saknade hund. Så nu ska vi lämna in en intresseanmälan till hundstallet. Så nu får vi se hur det blir med det. Jag ska även kolla upp kennlar.  Så spännande. Så klart får ni hänga med på den resan. Så nu ska jag gå upp och skicka in två intresseanmälan . ?på er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *