Blir tokig när tekniken inte fungerar och ni får recept på en god vegetarisk paj.

 

Hej

Jag blir tokig, jag har precis upptäckt en sak. Okej jag ska ta det från början. Innan jag skulle åka till Grekland tänkte jag att jag tömmer mobilen och min padda på mina bilder. Jag gjorde det och sen raderade jag bilderna. Nu när jag kommit hem och tänkte föra över dom nya bilderna upptäcker jag att den inte har tagit alla bilderna så jag måste hämta hem alla raderade bilder. Det tog sin tid så jag hann inte fixa med garderoberna. Nu är det dock klart för jag fick hjälp av min son Hj . Tack för hjälpen. Hoppas att jag hinner imorgon för jag gick en liten runda och tittade i affärerna och så mycket snyggt dom har fått in.

I dag gjorde jag en så god paj. Ja ni vet att jag brukar dela med mig när något är gott. Tyvärr så var jag stressad att bli färdig så jag fotade inte under tiden jag lagade pajen. ?på er

 

Ser gott ut. Ni ska få receptet.

Recept Caroline Hofberg. Ursäkta att jag gör så här men jag följde receptet helt och hållet. Kan inte ge er något eget tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *