Nu blev det fel och jag har hittat några växter som inte kostade en krona.

Hej

Ja det känns konstigt att vara hemma igen och att försöka komma in i sina gamla rutiner. Jag började morgonen med att gå 30 min på löpbandet och sen gjorde jag plankan. Sen var det stopp med att vara duktig, nej förresten så bar jag ner tvätten till tvättstugan. Jag var tvungen att gå till biblioteket och lämna böcker och även handla mat.

Slut med att äta ute varje dag. När jag kom hem så tänkte jag ta tag i kläderna men det slutade med att jag somnade på sängen .  Så inget vettigt har jag gjort idag, okej det får bli en mjukstart. I går gick vi en lång promenad och på vägen plockade jag med mig några växter hem. Jag har sett på Insta att det är väldigt inne att ha några fjäderväxter. Hittade den här bilden inne hos @petratungarden.se blogg. Så ett tips gå ut i naturen och se vad du kan hitta. Jag plockade även ekollen i Grekland, så nu ska jag försöka igen om jag kan få dom att växa. Ska bara läsa mer om det så jag återkommer.

Till något helt annat så fick jag höra att en del av mina bilder är vända fel. Så konstigt för när jag ser inlägget ser allt okej ut. Jag får titta på det.  Nu ska jag dricka lite varmt te men först ska jag göra något kul men det får ni veta mer om senare. Jag vill först se om det går bra. ? på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *