Tredje dagen

Hej

Ja några 10000 steg går jag inte, vi har nära till allt.  Efter frukosten gickvi till samma strand och solstol. Det är helt sjukt att man får färg trots att man ligger i skuggan, då kommer jag att tänka på när man låg och led och pressade när man var yngre. Så onödigt. Jag hade högläsning ur Isabellas Löwengrips bok om aktier. Väldigt intressant. Lunchen tog vi också i solstolen och katterna fick mat. En mager kattmamma med sina magra kattungar fick lite mat. Så hemskt att se hur hungriga dom är. Sen var det dags att gå hem o göra sig ordning för kvällen men först måste jag bara visa er hur fint städerskan gjorde med mitt nattlinne. Le blev lite sur att hon inte hade gjort samma sak med hans pjymasbyxor så han fixade själv något liknande. Tokig man jag har. Okej till kvällsmat tog vi svärdfisk som var så god, ja det var det bästa jag har ätit på denna tur. Sen delade vi på en tallrik med baklava. I morgon funderar vi på att bli lite kulturella men det är imorgon nu ska vi gå o lägga oss. ? på er

På väg till stranden.

Så gott med färskpressad apelsinjuice.

Dagens lunch, jag fixade en vegetarisk variant. Grillad halloumi dock blev den lite torr.

 

Utsikt från vår balkong.

Dags att fånga kvällen.

 

Min nya kompis, så gullig hund. Jag smugglar med den hem Jag måste ha hund.

Mitt första vita och blå hus som jag sett i Grekland. Jag trodde att Grekland var vita hus med blå inslag, det är vad man ser i reklamen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *