Fjärde dagen i Grekland

Hej på er

Ja då har vi kommit till fjärde dagen men innan jag berättar vidare om vår resa  måste jag bara säga till er att här finns inga fåglar. Det är så läskigt, man saknar verkligen fågelkvitter och fågelsus. Jag pratade med vår kompis i receptionen och hon sa att det ända fåglar vi har är måsar. Det känns verkligen som du saknar något. Så ta hand om våra fåglar för jag vill inte leva utan dom.  Vid en restaurang har man spärrat in en fågel i en bur som är lika stor som en skokartong. Hänger på väggen. Hur kan man spärra in ett djur som har vingar att flyga med. Grymt. Okej ett sidospår

I dag gick vi upp till Athena templet och det kan jag säga er att det gick rakt upp på den minsta Stig med stenar och höga trappsteg. Så jobbigt att gå men som tur var så fick vi gå rätt så mycket i skuggan. När vi kom upp var det helt klart värt klättringen. Vilken utsikt men jag blir arg på människor, dom slänger skräp på marken. Hur tänker dom. Innan vi började klättringen hade vi varit hos bagaren och köpt lunch. Så vi hade en mysig fikapaus och le fotade mig. Vi fick även se en gammal antik teater.

När vi kom tillbaka gick vi till vår solstol och drack ett stort glas med färskpressad juice. Vi hade tagit med mer kött till katterna så dom fick lite. Jag sparade kött till min kattmamma med sina två kattungar men då plötsligt märker jag att en annan katt har hela sitt huvud i min väska och tar nästan all kött.

Efter ett tag blir vi sugna på lite sött och beställer in lite glass.  I dag badade jag inte. Till kvällsmat åt vi fisk igen och den här gången delade jag den med tre katter. Fisken var god men det var många ben i. Vi fick in en hel fisk. Till efterätt åt vi något konstigt, var så otroligt sött. Sen bjöd restaurangen på vattenmelon. Nu har vi precis avslutat en härlig promenad. Dags att sova. ?

Här har lokalbefolkningen samlats för att titta på fotboll tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *