Andra dagen i Grekland

Hej Nu sitter jag på balkongen och skriver till er. Jag gillar inte när det är för varmt under dagen men kvällarna älskar jag. Vad har vi gjort i dag då, egentligen ingenting. Gud så skönt. Efter en god frukost gick vi till stranden. Vi tog en solstol i skuggan och där låg vi flera timmar och drack och åt. Har även börjat läsa boken make upp,  där tror jag vi som vill veta mer om hur man ska sminka sig kan lära sig nåt.  Vi låg i skuggan och trots det har vi ändå fått färg. Det hände en hemsk sak på stranden, plötsligt ser vi att alla människor vänder sig åt ett hål och en del springer dit. Jag ser någon ge hjärtmassage och efter en stund kommer ambulansen. Så sorgligt och läskigt. Man ska ta tillvara på livet man vet aldrig hur länge man har det. Efter det gick vi hem och vilade lite på hotellet. Vi hittade en mysig restaurang med så bra personal och livemusik. Sen blev det en romantisk promenad till havet. Här kommer lite bilder från dagen och kvällen.

Det är inte risgrynsgröt utan en god risotto med lax .

?på er.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *