Första dagen i Grekland

Hej

Här kommer en liten hälsning från varma Grekland. Det har varit en tuff dag då vi var tvugna att åka iväg så tidigt. Taxin hämtade oss redan klockan fyra men jag ska inte klaga för jag fick åka en Mercedes som hade så mycket tekniska prylar att det hade varit rena julafton för min son Hj. Jag fick massage från min stol och han kunde ändra färgen på panelen. Jag tror aldrig att jag sett så mycket folk på Arlanda, det tog en timme att komma fram och gå förbi säkerhetskontrollerna. Sen kom jag på vi åker charter och det var längesedan vi gjorde det. Vi gillar att fixa själv.  Självklart pep det så jag blev extra kollad. Vi hade inte sovit något så vi somnade på planet, jag vaknade lite då och då men Le sov som en sten.  Väl framme hoppade vi på de väntade bussarna som tog oss till en färja som skulle ta oss till ön. Vi stod högst upp på båten och tittade på hur måsarna flög, så coolt. Dom var så nära, en del försökte mata dom.

När vi kom fram till hotellet så gjorde vi oss i ordning för att äta lunch. Vi är jättetrötta så vi går upp och sover ett par timmar. Nu har vi precis delat på en Tonfiskpizza, vi orkade inte äta allt så det smugglade jag med mig och gav till hungriga katter. Hoppas bara att dom hittar det. Ni kanske tycker det är tråkigt att läsa om min resa men mina barn har bett mig skriva en typ dagbok så dom kan se vad vi gör.  Här kommer lite bilder.

Inte så pigg Anette.

Här lämnar vi ett regnigt Arlanda.

Så coolt, precis som snö.

Svåra att fota och dom var många fler.

Inget märkvärdigt med den här salladen förutom att det var jättemycket tomater men Le fisk var god.

Ser tomt ut men det var det inte.

Dags att sova mina ögon går i kors. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *