Vintageväskor och boende för framtiden.

Hej

Ja som ni säkert förstår så älskar jag väskor och gärna gamla väskor. Så i dag åkte vi till Erikshjälpen och där blev jag kär i en väska.

Sen köpte jag den här boken för jag ska erkänna att jag är jättedålig på hur man ska sminka sig. Jag vill lära mig mer, så den och hur man köper aktier får följa med till Grekland. Jag tänkte ge er tips när jag själv lärt mig eller iallafall blivit bättre på både att sminka mig och köpa aktier. Så häng på. En  kompis har berättat för oss att det är fint att bo på hornsbergsstrand. Ja vi har börjat att titta för framtiden. Jag är sugen på att ta flytten i två steg, hitta ett litet radhus och sen en lägenhet men vi får se. Svårt att lämna huset men det kan vi prata om i ett annat inlägg. Här kommer lite bilder.

 

Det här var så coolt, dom hade byggt radhus mitt bland lägenheter. Hade gärna flyttat in i morgon. Jag gillade området, dom hade verkligen lyckats bra. Det var inget nybyggareområde och ändå är det så. Ja det får vi tänka på. Efter en härlig promenad åkte vi till mos och fikade

Älskar deras mackor och juice. Jag drack en med jordgubb,banan och äpple kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Mackan blev med avokados. Mums Sen gick vi och luktade på parfymer och jag blev inte klokare, kanske en dior.

Nu fick jag precis höra att taxin är beställt till kl fyra på lördagmorgon. Tur att vi är kvällsmänniskor. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *