Handlat en ny väska,bordsunderlägg och sen behövde jag en teburk till.

Hej

Ja nu har rörmokaren varit här och allt är klart. Så skönt så nu fick vi lite tid att åka  ut på lite äventyr.  Vi åkte till myrorna och det är väldigt kul att gå och titta på alla konstiga saker som finns där. Jag hittade några snygga bordsunderlägg och så tyckte jag att jag behövde en teburk till. Tycker ni att jag behöver fler. Jag är galen i teburkar och brickor.

 

Sen tycker jag det är kul att ha lite annorlunda väskor. Älskar att höra klickljudet när man öppnar och stänger väskan, min mamma hade säkert en sån väska när jag var liten.

Nu har jag blivit pensionär för jag köpte en rullande väska. Ha Ha Nej det blir bra att ha när jag går och handlar.

Nej sen blev vi lite hungriga och då åkte vi till Hagaparken och fikade i koppartälten. Jag åt en god potatissoppa och hon som jobbade där var så gullig.

 

Vi hade en härlig dag och imorgon åker L till York så jag ska prata lite med honom. Ni får ha en härlig kväll. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *