Resan är bokad och världens godaste vegan burgare.

Hej på er

Ja jag har fått ett litet problem. Det är så här när jag lägger upp mitt inlägg med bilder och om jag vill dela mitt inlägg till andra grupper på fb så vill jag gärna att någon bild från mitt inlägg kommer upp. Istället kommer hela tiden bara min header upp. Är det någon som kan hjälpa mig hur jag ska göra skulle jag bli glad. Okej nu har vi beställt en resa, vi ska åka till Grekland. Ska bli så roligt men tyvärr så går planet 6.20 så jag får se om jag går och lägger mig.

Hoppas att jag kan ta fina bilder och visa er.

Idag väntade vi ett tag på rörmokaren skulle höra av sig och det gjorde han också. Han kommer i morgon, bara att det blir fixat innan vi åker så blir jag glad. Så vi gick på en promenad och jag lyckades köpa mina sista blommor till utekrukorna. Är det bra väder så planterar jag dom imorgon. Sen köpte jag krokuslökar precis som man köper lördagsgodis i lösvikt.

 

Sen måste jag tipsa er vi tog en snabb lunch på mc Donalds och jag köpte en Mac vegan. Den var så god. Saftig och mycket tillbehör och jag får säga att den är mycket godare än max halloumi burgare. Det helt sjuka var att den kostade bara 25kr

Jag köpte även ett fint armband men det får jag visa er en annan gång för nu ska jag dricka höstens första chaite I love it. I dag gick vi hem i regnet så nu känner jag mig lite frusen eller så är det en bra bortförklaring för att få lov att dricka en varm kopp  Chaite. ?på er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *