Tyg från Svensk tenn som blir ett modernt släktträd.

Hej på er

Hoppas att ni gillade mitt långa inlägg om att vandra. Jag gillar att vandra ute i naturen men jag gillar även att under promenaden gå och titta på saker och stanna och fika. Variation gillar jag och att ha en bana att följa. Ett mål.  På tal om mål så ska jag visa er något som jag har gjort. För några år sedan köpte jag  tyg från Svensk tenn men livet kom emellan och det har bara legat inne i ett skåp. Nu tänkte jag ändra på detta för att det händer så mycket i vår släkt, syskonbarn får egna barn. Så nu var det dags att plocka fram mitt moderna släktträd. Jag har en idé om att sätta upp bilder på släkten, så nu kommer jag jaga bilder på släkten. Stackars min släkt.  Vad tror ni om detta.

 

Ni får se när familjemedlemmarna har kommit på plats. Får ta tag i det när jag kommer hem från Grekland. Ja vi sticker på Lördag.  Ska bli så kul för vi har aldrig varit i Grekland. Nu efter ett varmt  bad känner jag för en film och en kopp te.  Ha nu så mysigt ?på er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *