Två saker till som jag kan stryka på listan.

Hej

Alltså vet inte vad som har hänt med oss. Nu kan jag sätta två kryss till på listan. Vi har haft en vit rullgardin i sovrummet och hela tiden har vi sagt att vi ska köpa gardiner till sovrummet men det har aldrig hänt. För ett tag sen gick vår rullgardin sönder så nu plötsligt hade vi ingen gardin alls så då köpte vi en gardin på Ikea.

Så fram med verktygslådan och upp med gardinerna. Vet ni om att man ska hänga gardinerna ända upp till taket. Då får du känslan av att fönstret är större och att rummet har blivit högre. Bra med små knep att lura ögat. Tyvärr så blev inte bilden bra.

Ja ni ser inte vilken färg men det går åt det vinröda hållet. Det blev väldigt snyggt, jag försöker få in hotellkänslan i rummet.

Sen lyckades jag med att få ner lite mer krokuslökar och även gräsmattakanten.

Vårt sista projekt på listan är faktiskt också en tavla men den tänkte jag berätta mer om i morgon. Ha nu en kul lördagskväll ?på er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *