valdebatten och hänga upp en supercool tavla!

Hej

Jag tittar in lite snabbt här för jag lyssnar på SVT valdebatt. Det går verkligen hett till. I dag fick vi upp tavlan och jag har lagt upp ett klipp på Insta. Allt gick bra förutom att den dubbelhäftande tejp inte fungerade utan tavlorna ramlade ner. Givetvis hade vi inte just dom spiken hemma utan vi har en hög med andra spik. Tur var att vi  skulle åka och helghandla. Så vi hittade spik och nu är tavlan uppe. Här kan ni se lite hur det gick till.

Jag är så nöjd, det blev bättre än vad jag väntade mig. Tycker det är coolt när det finns fler bilder i tavlan. Ni ser det. Okej tillbaka till den häftiga debatten. Ska bli spännande att se hur det går på söndag. Ha nu en mysig fredagskväll.

?på er

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *