Göra saker från min lista.

Hej

Vi fortsätter med att vara duktiga. Den här veckan har vi bestämt oss för att ta tag i sånt som vi inte har hunnit med. Så i dag har vi städat och tvättat bilen. För två år sedan gjorde vi ett besök på Dalins museum i Fuengirol och  där var så mycket fint att titta på. Under besöket där köpte vi med oss en tavla. Dock är det inte bara att hänga upp den, ni kommer att förstå när ni får se den. Jag tänkte att ni ska få hänga med under arbetet. Så det första vi gjorde var att åka till bauhause och där köpte vi några skivor som vi ska ha till tavlan. Jag tror att det blir lättare att förstå under resans gång. Så nu har vi sågat tolv bitar. I morgon fortsätter vi.

Sen fick jag hem en påse jord och lite fler krokuslökar. Jag fick precis höra att Hj ska ut och fiska med sitt jobb, ska bli så kul att få höra hur det kommer att gå. Okej jag Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni kan stryka något från er egen lista. Jag mår iallafall bra av att kunna stryka saker på min lista. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *