Läckage,sotaren,detektivarbete och superhjältarna två.

Hej

Vilken dag det har varit. Vi har fjärvärme i vårt hus och nu har  det börjat droppa från någon kran. Så vi har jagat en rörmokare och tyvärr har vi inte fått tag i någon. Sen har sotaren varit här och det gick bra, framförallt gick det väldigt snabbt. Han kom och han gick. När vi la in fjärvärme i huset så fick dom gräva och då grävde dom samtidigt för att vi skulle kunna fixa fiber till huset. Nu kommer det stora problemet, nu vill dom att vi ska visa var dom har grävt. Tyvärr så kommer vi inte ihåg var rören är så det här blir ett detektivarbete. Det är typ 12 år sedan. Jag har ett svagt minne av att dom sa att rören skulle vara synliga för att vi lätt skulle hitta dom. Ja vi får fortsätta att leta. Till något roligare vi har varit och sett superhjältarna två. Så bra, jag kan klart rekommendera den. Den är rolig och har ett häftigt tempo. Dock tyckte mitt sällskap att det  inte var roligt att äta till filmen och att maten var så där. Min vegetariska ceacarsallad var lite tråkig. Dom tyckte också det var krångligt att äta där men dom gillade stolarna. Nu har dom iallafall testat vipsalongen. Efter filmen gick vi och köpte fika.

Ja jag köpte en napoleonsemla och det var ingen höjdare. Den såg så god ut.

?på er

 

2 svar på ”Läckage,sotaren,detektivarbete och superhjältarna två.

    • Hej Carina
      Åh vad gulligt av dig, ja vi får besök av rörmokaren i morgon. Så då får vi hoppas att det blir fixat. Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *