Nu är vi klara med städningen

Hej

Nu är jag helt slut, nu har vi storstädat i två dagar. Så skön känsla för vi har haft det så rörigt när vi har renoverat köket. Vi har lyssnat på sommarpratarna under tiden vi har städat. Väldigt roligt, man måste ju försöka att göra allt för att städningen ska  bli roligare. Nu får ni se resultatet tyvärr är bilderna ganska mörka, men ville passa på innan det blir rörigt igen. Det går fort här hemma . Ta tex idag la jag på en ny duk på bordet och efter vi hade ätit hittade jag tre fläckar. Vi var fyra vuxna som åt. Jag ger upp.

Okej nu har vi bokat superhjältarna 2 . Ska bli så  roligt och det blir första gången för dom två att testa vipsalongen. Nu måste jag ut och sätta fram en stege till sotaren som kommer imorgon. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *