Kul när man kan bocka av på listan

Hej

Det är väl härligt när man får gjort dom sakerna man har skrivit upp på listan. I dag skulle jag plocka in sommarmöblerna,putsa fönsterna i matsalen och köket. Jag ville även köpa lite Ljung och någon annan blomma. Allt gjorde jag men jag är inte riktigt klar med sommarmöblerna och sen behöver jag fler blommor. Jag har fyra krukor som jag ska fylla med lite höstblommor.

Så här blev min första kruka, ni undrar säkert vad det är för svart pinne som sticker upp. Det är ett litet ljusträd som jag kommer snart att tända. Så mysigt när den lyser upp i mörkret.

Här håller L på att putsa fönsterna i matsalen, jag kunde inte låta bli att ta en bild tyckte det var en rolig bild. Där dyker han upp. Vi har fönster på tre håll, så det blir många fönster att putsa och då pratar vi om ett rum. Okej inget roligt att prata om städning, jag gillar inte att städa. Dock gillar jag att ha undanplockat. Nu tänkte jag att hela familjen skulle gå och se superhjältarna två men det är inte så lätt att få ihop allas schema. Min dotter har redan sett den och hon sa att den var jättebra. Mina två äldsta söners schema får vi inte ihop så från att vi skulle vara sex personer så blir vi tre. Nej nu har H önskat sig lite fika och vem kan säga nej till hans rådjursögon. Vi får väl fira att det gick bra för honom att övningsköra. ?Kramisar

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *