En lugn söndag i trädgården

Hej

Ja det blev inget bloggande för mig igår. Jag hade inte så mycket att skriva om och sen skulle vi se superhjältarna 1. Vi har nämligen tänkt att gå och se tvåan. Ja egentligen har det inte hänt så mycket i dag. Jag har fortsatt att rensa i trädgården och jag fick även  ner mina krokuslökar. Måste dock köpa fler och mer jord. Jag vill även köpa lite Ljung och höstblommor till framsidan. Jag tror även det är dags att börja plocka in sommarmöblerna för väntar jag för länge så kommer regnet och fukten. Inget blir riktigt torrt. Ja ju mer jag tänkar på det så bums i morgon.

Är ni nervösa för valet, jag får inte rösta för jag är en stolt dansk medborgare. Dock vet jag vem som skulle få min röst. Det är iallafall viktigt att man går och röstar. I år ska vi faktiskt gå och förrösta för vi vet inte om vi är hemma.Nej  Nu ska jag värma en kopp te och sätta mig och sy. Jag kommer visa den när den är färdig. ?på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *